Despre noi

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș organizează în perioada 15 – 16 iunie 2019, cea de a doua ediție a Concursului Național de Mountainbike UMFST Bike Days, care va include traseele: Cross-Country Olimpic (XCO), Cross-Country Point-to-Point (XCP), Cross-Country Marathon (XCM) și Family Race, adresându-se sportivilor din categoriile elite și amatori.

Startul și sosirea vor fi amenajate în campusul UMFST, iar pasionații de mountainbike vor pedala pe frumoasele dealuri din Transilvania, prin livezi și păduri, locuri ferite de agitația cotidiană și poluarea orașelor, simțind adrenalina pe două roți.

 

Pe 1 iunie 2019, UMFST Bike Days și gașca clovnului Zurly sărbătoresc conform tradiției de anul trecut, Ziua Copilului în cadrul concursului de biciclete și activităților interactive special destinate celor mici cu această ocazie.

   

Prima ediție a competiției de mountainbike UMFST Bike Days a avut loc în primul weekend din luna iunie, 2018. 

Au fost două zile cu două trasee distincte în care, sperăm, ați simțit spiritul autentic al mountainbike-ului! Pe lângă traseele spectaculoase de XCO și XCP, care au fost pregătite de către riderul Lucian Logigan, campion național și balcanic la mountainbike, concurenții au avut parte de o mulțime de surprize. Între cele două competiții, participanții s-au relaxat la complexul acvatic al Universității, la pasta party, gulyas lunch și la evenimentul Chill&Vinyl/Noiseloop, cu muzică de pe vinyl-uri, proiecții, mapping 3D și lumini.